Maciej Rak, Kulturemy podhalańskie Kraków: Wydział Polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2015, 430 s. (Biblioteka „LingVariów”, t. 19) - Puda-Blokesz, Magdalena (ANNALES UNIVERSITATIS PAEDAGOGICAE CRACOVIENSIS. STUDIA LINGUISTICA, 2015)
brak